İKİZLER BURCU

İkizler burcu dendiğinde birçok kişi onların güvenilmez olduğunu düşünüyor olabilir.

Yönetici gezegenleri Merkür olan ikizler burcu iletişim konusunda oldukça kuvvetlidirler. Bulundukları ortama göre iletişimde farklılıklar yapabilirler ve bu durum da insanların onlara güvenmemesine neden olabilir. İkizler burcu ile ilgili birçok kişi onların kararsız yapılarından şikayetçidirler. Bu nedenle iletişim kurmaktan uzak durabilirler.

AKREP BURCU

Birçok kişi akrep burcu ile ilgili onların soğuk ve manipülatif olduklarını düşünüyor olabilir.

Aynı zamanda kolay bir şekilde sinirlenebilen yapılarından dolayı arkadaşlık kurmaktan güçlük çekebilirler. İlk karşılaşmadaki soğuk tavırlarından dolayı birçok kişinin uzak durduğu akrep burcu ile yakın arkadaş olduğunuzda onların aslında samimi ve iyi bir dinleyici olduklarını öğrenebilirsiniz.

KOÇ BURCU

Koç burcu, ani ruh hali değişimlerinden dolayı birçok kişi ile iletişim kurmakta zorlanabilirler.

Dediklerinde ısrarcı olma ve sinirli yapılarından dolayı birçok kişi onlarla iletişim kurarken çekinebilir. Mimikleri ile her şeyi belli edebilen koç burcu birinden ya da bir ortamdan hoşlanmadığında bunu direkt belli eder.

KOVA BURCU

Son derece inatçı yapıları olan kova burcu ile de anlaşmak zordur.

Milletvekili Yurdunuseven, AK Parti Döğer Belde Kongresi'ne Katıldı Milletvekili Yurdunuseven, AK Parti Döğer Belde Kongresi'ne Katıldı

Kendi bildikleri onlar için her zaman en doğru olmuştur ve karşı bir görüşü kabul etmezler. Bu nedenle de birçok kişi onlarla arkadaşlık yaparken zorlanabilir. Eğlenceli yapıları nedeniyle yapmış oldukları bazı şakalar karşı tarafı rahatsız edebilir.

BOĞA BURCU

Boğa burçları genellikle inatçı olarak bilinirler.

Yakın çevresine karşı oldukça sıcak ve eğlenceli olan boğa burçları ile ilk karşılaşıldığında soğuk ve ciddi bir izlenim bırakabilirler.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ