Hafta sonu yapılan ve sonuçları açıklanmayan temayülle beraber AK Parti Bolvadin İlçe Başkanlığı için beş ismin öne çıktığı öğrenildi. Parti içerisinde Kayacancılar ve AK Partililer olarak iki farklı grubun bulunduğu ifade edilen Bolvadin’de ortaya atılan bir iddia ise kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı.

ARKADAŞLIK SİTELERİNDEKİ TUZAK! ARKADAŞLIK SİTELERİNDEKİ TUZAK!

Kendi döneminde skandallarla gündemden düşmeyen Bolvadin eski Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ın temayül öncesinde kaybedilen seçimden dolayı parça parça olan kendi tayfasını birleştirmeye çalıştığı ifade edildi. Kayacan’a yakın bir isim tarafından aktarılan iddiada Fatih Kayacan’ın ilçe başkanlığı seçimleri için kendi ekibiyle yoğun bir iletişim trafiği yaptığı öne sürüldü.

Temayül öncesi kendisinin yakın çevresine kendilerinden birisi Bolvadin’de ilçe başkanı olmazsa bir Bolvadin ile alakalı ileriye yönelik planlarını gerçekleştiremeyecekleri noktasında uyarılarda bulunduğu iddia edildi.

BAYTAR KANDEMİR’İ Mİ ADAY YAPMAK İSTİYOR

Henüz bu durumla alakalı herhangi bir resmi açıklaması olmayan Kayacan’a bir tepki de kamuoyundan geldi. Ankara’da Diyanet Vakfı’nda muavin olarak çalıştığı bilinen Kayacan’ın iddialar doğruysa Bolvadin’de ki arzularının halen devam etmesi ise ilçe halkını endişeye sevk etti. Kesin bir dille Kayacan’ın adını dahi duymak istemediklerini ifade eden vatandaşların seçimin üzerinden aylar geçmesine rağmen hala tepkilerinde en ufak bir azalma olmadığı öğrenildi.

İddialar doğrultusunda ilçe başkanlığı için kendi döneminde çalıştığı Baytar Mehmet Kandemir isminin başkan olması için telkinde bulunduğu ifade edilse de kulislerde Baytar Kandemir’in şansının olmadığı bilgisinin yükseldiği öğrenildi.

Halktan kopuk bir profil çizen Baytar Kandemir’in ise halktan ve partililerden gelen tepkiler üzerine adaylıktan çekilmeyi düşündüğü öğrenildi. >> Ali Küçükkartal Özel haber

Kaynak: ALİ KÜÇÜKKARTAL //ÖZEL HABER