Sarıyer Tarabya'da bulunan Özel Kemer Anaokulu'nda çekildiği iddia edilen görüntülerde, çocukların kötü koşullarda bakımsız bir şekilde üst üste yatırıldığı görülüyor. Sosyal medyada hızla yayılan bu görüntüler, büyük tepki topladı. Görüntülerde, depo ile çocukların kaldığı odanın yan yana olduğu ve çocukların sağlıksız koşullarda barındığı iddiaları yer alıyor.

Anaokulunda şok eden görüntüler!

Yeşim Bilek İddialara Cevap Verdi

Kreş sahibi Yeşim Bilek, sosyal medyada yayılan ve geniş yankı uyandıran görüntülere yanıt verdi. Bilek, eski öğretmenlerinin kişisel sebeplerle böyle bir komplo kurduğunu öne sürerek, 22 yıldır işlettiği kurumda böyle bir suçlamayla ilk kez karşılaştığını belirtti. "2003’ten beri burada bu okulu işletiyorum ve yüzlerce çocukla, aileyle bu süreci yönettik. 22 yıl içerisinde Tarabya Kemer Anaokulu ile ilgili herhangi bir sorun ve şikayet bulamazsınız," ifadelerini kullandı.

Anaokulunda şok eden görüntüler!

"Müştemilat Alanına Girilmemesi Gerektiği Halde Videolar Hazırlandı"

Yeşim Bilek, okuldan ayrılan bazı öğretmenlerin müştemilat alanına izinsiz girerek görüntüleri hazırladığını ve bunları kasıtlı olarak yaydıklarını iddia etti. "Okulumuzdan ayrılan birkaç öğretmenimiz bir şeye kızmış ve bu videoları yayınlamış. Ben ilahi adalete inanıyorum. Aşağıda bizim bir müştemilat alanımız var. Oraya girilmemesi gerektiği halde bu videoları hazırlamak için girmişler. Bu videolar bir şekilde sızmış. Hiç önemli değil. Ben 22 yıl bu işe emek verdim," şeklinde konuştu.

Kadınlar Meclisi yol haritasını belirledi! Kadınlar Meclisi yol haritasını belirledi!

Velilerden Destek Mesajları

İddialar üzerine okula gelen bir veli, iddialara inanmadığını belirterek, "Haberi gördüm kreşe geldim. 3 yıl kadar kızım bu kreşte. Bu olaya inanmıyorum," dedi. Veliler, Yeşim Bilek'in yanında durduklarını ve okula olan güvenlerinin tam olduğunu ifade ettiler.

Yeşim Bilek'in Savunması

Yeşim Bilek, iddiaların tamamen kişisel sebeplerden kaynaklandığını ve eski öğretmenlerinden birinin böyle bir komployu kurmasına çok şaşırdığını söyledi. "Bunu yapan öğretmenim en sevdiğim öğretmenlerimden biridir. Çok da iyi bir kızdır. Söylediklerinin doğru olmadığını da biliyor. O yüzden hala çok şaşkınım. Tamamen kişisel bir mevzu," ifadelerini kullandı.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ