Geçtiğimiz dönemde orta refüj kaldırılarak tek yöne dönüştürülen cadde, bekleneni verememişti. Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin yolun yeniden çift yöne dönüştürülmesi yönündeki talebi, İl Trafik Komisyonu tarafından kabul edilmişti. Çalışmaların tamamlanmasının ardından, Ambaryolu’nun ikinci kısmı çift yönlü olarak yeniden trafiğe açıldı.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, çift yönlü olarak açılan Ambaryolu’nun ikinci kısmını ziyaret etti. Ziyaret sırasında açıklamada bulunan Başkan Burcu Köksal, “Söz verdiğimiz gibi hizmet etmeye devam ediyoruz. Afyonkarahisar’da adeta kangren haline gelmiş olan Ambaryolu’ndaki tek yön uygulamasıyla ilgili de bir çalışma yaptık.” dedi.

2F5B0032 09E1 4F16 A926 08682Ba7Dce2 24092024085111 3 1024 768

DOKUZ GÜNDE TAMAMLANDI

Afyon’da jandarmadan kaçış yok! Afyon’da jandarmadan kaçış yok!

Şoförlerden, esnaflardan ve vatandaşlardan yolun çift yöne dönüştürülmesiyle ilgili talepler aldıklarını belirten Başkan  Köksal, “Konunun uzman akademisyenleri, şoförler odası, bölge esnafı ve vatandaşlarımızla görüştük. ‘Trafik akışı nasıl daha rahat sağlanır?’ sorusunu yönelttik ve bu doğrultuda geri dönüşler aldık. Ambaryolu’nun çift yöne geçmesi konusunda alınan geri bildirimler doğrultusunda harekete geçtik.” diye konuştu.

Çalışmaların 9 gün gibi kısa bir sürede tamamlandığını vurgulayan Belediye Başkan Burcu Köksal, “Artık Ambaryolu’nda trafik çift yönlü akacak.” şeklinde konuştu.

“ÇİFT SIRA PARK YAPMAYALIM, KURALLARA UYALIM”

Afyonkarahisar trafiğini rahatlatmayı hedeflediklerini dile getiren Başkan Burcu Köksal, “Belediyedeki tüm çalışanlarımızın gece-gündüz demeden gösterdiği emek ve çaba sayesinde yol çift yönlü olarak trafiğe açıldı. Vatandaşlarımızdan tek isteğim, Ambaryolu’nda çift sıra park yapmamaları ve trafik kurallarına uymalarıdır. Bu konuda hepimizin aynı hassasiyeti taşıdığına inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Ambaryolu’nun çift yönlü olarak trafiğe açılmasıyla birlikte esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek onların taleplerini dinleyen Başkan Burcu Köksal, “Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da sözlerimizi tutmaya ve hizmetlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN