Rekor ücretle yeni sezona hazırlık Rekor ücretle yeni sezona hazırlık

Avrupa futbolunun prestijli geç genç yıldızlarına verilen Altın Çocuk (Golden Boy) ödülünün 2023'te sahibi olan Jude Bellingham, geleceğin futbol yıldızları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İtalyan gazetesi Tuttosport ile yaptığı röportajda, Real Madrid'deki takım arkadaşı Arda Güler'in gelecek vaad eden yeteneklerden biri olduğunu ifade eden Bellingham, onun yanı sıra Jamie Bynoe-Gittens ve kendi kardeşi Jobe'yi de ödül için favori olarak gösterdi.

Bellingham, Arda Güler için "Bir fenomen. Çıkışını etkileyen sakatlıkları atlatmış vaziyette ve antrenmanlarda gösterdiği performansla hepimizi büyülüyor" şeklinde sözlerle övgülerde bulundu. Bellingham'ın övgü dolu ifadeleri, genç oyuncunun potansiyelinin Real Madrid içinde de dikkat çektiğinin bir göstergesi olarak yorumlandı. Ayrıca, Bellingham eski takım arkadaşı Borussia Dortmund'dan Jamie Bynoe-Gittens ve kendi kardeşi Jobe'yi de geleceğin parlayan yıldızları arasında değerlendirdi.

Real Madrid'in geçtiğimiz yaz transfer döneminde Borussia Dortmund'dan kadrosuna kattığı İngiliz orta saha oyuncusu Bellingham, bu sezon gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti. Bugüne kadar tüm kulvarlarda toplam 17 maça çıkarken, kaydettiği 15 golle skora önemli katkılarda bulundu. Bu süreçte Altın Çocuk ödülünü kazanarak genç yaşta gösterdiği büyük performansı taçlandırmış oldu.

Editör: Tuğba Özkan