Çay Karamık Karacaören Beldesinde yer alan belediyeye ait bir düğün salonunun kira parasının elden alındığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Karamık Karacaören eski Belediye Başkanı Muhterem Algül döneminde Belediyeye ait belde düğün salonu hakkında vatandaşlara kiralandığı ancak paraların belgelendirilmeden alındığı iddiasının yargıya taşındığı öğrenildi. Günlük kiralama bedelinin o dönem için 7 Bin 500 TL olduğu ifade edilen düğün salonunun yaklaşık olarak 38 vatandaşa kiralandığı ancak yalnızca iki kişiye makbuz kesildiği kaydedildi.

Makbuz skandalıyla alakalı olarak kamu malını korumak maksadıyla söz konusu iddianın yargıya taşınacağı ifade edildi.

Bak sen şu küstah paylaşıma Bak sen şu küstah paylaşıma

İhbar sonrası www.odakgazetesi.com ‘a konuşan Çay Karacaören Belediye Başkanı Üzeyir Kasap kendisinden önce yaşanan bu skandalla alakalı olarak ahlaklı belediyecilik söylemiyle hareket ettiklerini ve kamunun delikli bir kuruşunun bile hesabının sorulması gerektiğinin altını çizdi.

Karacaören Beldesi en son yerel seçimlerde Yeniden Refah Partili Üzeyir Kasap’a geçmişti. Başkan Kasap’ın 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Ak Parti’den Yeniden Refah Partisi’ne geçtiği biliniyordu.

Kaynak: ALİ KÜÇÜKKARTAL //ÖZEL HABER