Gaziantep'te meydana gelen ve bir otomobilin alev almasıyla sonuçlanan feci zincirleme trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken altı kişi yaralandı. Gaziantep çevre yolu Kilis ve İbrahimli kavşakları arasında üç aracın karıştığı üzücü olayda can pazarı yaşandı.

Kaza, sürücülerinin kimliği henüz belirlenemeyen 34 HGF 244, 27 AJG 930 ve 27 ACK 930 plakalı otomobiller arasında gerçekleşti. Büyük bir gürültüyle gerçekleşen çarpışma sonucunda 27 ACK 930 plakalı otomobil alev topuna döndü.

Olay yerine gelen çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi, kaza mahallinde hızla müdahale etti. Ekipler, yanan araçtan bir kadın sürücüyü çıkardı fakat ne yazık ki kadın sürücü olay yerinde yaşamını yitirmişti.

Jandarma’nın durdurduğu araçtan çıkanlar şok etti! Suikast silahı da var! Jandarma’nın durdurduğu araçtan çıkanlar şok etti! Suikast silahı da var!

Gaziantep'teki bu korkunç kazada ilk tespitlere göre yaralanan altı kişi için hemen sağlık ekipleri devreye girdi. Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Editör: Tuğba Özkan