Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz, TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasında Afyonkarahisar halkını gururlandıran Sultandağlı Ayşe Ekiz'in yaşadığı Çukurcak Köyü Balaban Yaylası'na giderek Ayşe Ekiz'in anne ve babasını ziyaret etti.

Aldırmaz'dan MasterChef Yarışmacısı Ayşe Ekiz'e Destek!

Başkan Aldırmaz, Ayşe Ekiz'in babasıyla sohbet etti ve şu an İstanbul'da yarışma çekimlerinde bulunan Ayşe Ekiz’i telefonla arayarak destek mesajlarını iletti.

AİLEYE ZİYARET VE DESTEK MESAJLARI

Başkan Mehmet Aldırmaz, Ayşe Ekiz'in ailesini ziyaret ederek onların bu süreçteki destekleri ve fedakarlıkları için teşekkürlerini sundu. Babası ile gerçekleştirdiği sohbetin ardından, Ayşe Ekiz ile telefon görüşmesi yaparak, Sultandağı ve Afyonkarahisar olarak onunla gurur duyduklarını belirtti. Başkan Aldırmaz, Ayşe Ekiz'e desteğin tam olduğunu vurguladı.

Aldırmaz'dan MasterChef Yarışmacısı Ayşe Ekiz'e Destek!

Türkçe tabela detayı gözlerden kaçmadı Türkçe tabela detayı gözlerden kaçmadı

"AZMİ, ÇALIŞKANLIĞI VE CESUR YÜREĞİ İLE GURURLANDIRIYOR"

Başkan Aldırmaz, Ayşe Ekiz'in başarısı ve azmi hakkında şunları söyledi: "Azmi, çalışkanlığı ve cesur yüreği ile internet ve telefonun zor çektiği bir yerde bizleri gururlandıran Ayşe Ekiz'e ve bu fırsatı ona tanıyan anne ve babasına tüm Sultandağı halkı adına minnettarız. Söylenebilecek en güzel ifade helal olsun sizlere güzel yürekli hemşerilerimiz. Sizlerle gurur duyuyoruz."

Kaynak: NURBANU SOY