Alacak verecek meselesi kanlı bitti

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesine bağlı Garipçe Köyü Kavşağında meydana gelen 15 kişilik iki gurup arasında silahlı çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 3 kişi yaralanırken, olaya karışan bir şahıs kaçarken aracın çarpması ile hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Afyonkarahisar-İzmir Karayolu Garipçe Köyü Kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, Sinanpaşa İlçesinde yaşayan İsmail T ile İğdeli Köyünde yaşayan İsmail A., arasında alacak verecek meselesi konusunda buluşma kararı aldı. Garipçe Köyü Kavşağında buluşan İsmail T., ile İsmail A., konuşurken bir anda tartışmaya başladı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Tartışmanın büyümesi üzerine İsmail T., ile yanında bulunan Muhammet A, Gökhan İ., Ömer Ş, ve yakınları ile İsmail A., Bayram A., ve Tolga A., birbirlerine silah çekerek ateş etmeye başladı. Silahların çekilmesi üzerine olaya karışan Tolga A., İzmir yolu üzerinde kaçmaya çalışırken aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Yaralanan şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

1 KİŞİ YAKALANDI

Olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edilirken yaralılar Afyonkarahisar’da çeşitli hastanelerde tedavi altına  alındı. Silahlı çatışma sonrası kaçan diğer failler jandarma ve polis ekipleri tarafından aranıyor. İsmail T., isimli şahsın Sinanpaşa merkezde emniyet ekipleri tarafından yakalandığı öğrenildi, diğer şahıslar için çalışmalar sürüyor.  Öte yandan olaya karışan 15 kişilik iki gurup emniyet ve jandarma tarafından her yerde aranıyor.

Editör: TE Bilisim