Akgüler İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Aktan, Mustafa Gül, Ali Eroğlu ve Yüksel Çelik’in katılımıyla düzenlenen tören, iş dünyasının önemli isimlerinin ve davetlilerin katılımıyla yapıldı. Dualar eşliğinde başlayan törenin ardından kurban kesildi ve davetlilere yemek ikram edildi.

2-40

411 KONUTLUK PROJE İLE AFYONKARAHİSAR’A YATIRIM

Köksal'dan Yeni Doğan Bebeklere Yönelik Şiddete Sert Tepki! Köksal'dan Yeni Doğan Bebeklere Yönelik Şiddete Sert Tepki!

Temel atma töreninde bir konuşma yapan Akgüler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gül, yeni projelerinin Afyonkarahisar için büyük bir kazanç olacağını belirtti.Mustafa Gül, yaptığı açıklamada, projelerinin detaylarını paylaşarak şu ifadeleri kullandı: "Bugün burada 411 konutluk bir artı bir projemizin temelini attık. Bu projede her daireyi dayalı döşeli, eşyalarıyla teslim edeceğiz ve her daireye bir adet kapalı otopark sunacağız. Projemiz dört katlı olacak ve şu an yoğun bir ilgi görüyoruz. Afyonkarahisar’a böyle güzel bir proje kazandırmaktan dolayı mutluyuz. Daha önce Trion Konakları projesini başarıyla tamamlamıştık. O proje kapsamında 390 konut ve 19 ticari alan inşa ettik. Şimdi ikinci projemiz olan ‘Triones’ adı altında yeni bir projeye başladık.”

2-40

AFYONKARAHİSAR’A ÖZEL PROJELER

Akgüler İnşaat, Afyonkarahisar’a değer katmaya devam ediyor. Şehrin en iyi projelerine imza atmayı hedefleyen firma, bu yeni projesiyle birlikte Afyon’da modern ve konforlu yaşam alanları sunmayı amaçlıyor. Mustafa Gül, , Afyonkarahisar halkına en iyiyi sunma hedefiyle çalıştıklarını vurgulayarak şu sözleri ekledi: "Afyonkarahisar, her şeyin en iyisine layık. Biz de Akgüler A.Ş. olarak bu hedef doğrultusunda şehrimize en güzel projeleri kazandırmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki projelerde de Afyonkarahisar’a yakışır, kaliteli ve modern yapılar inşa etmeyi sürdüreceğiz.”

Sjsjjjs

TRİONES PROJESİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Akgüler İnşaat’ın önceki projelerindeki başarısı, yeni projesine de olan ilgiyi artırdı. Özellikle her dairenin eşyalı teslim edilmesi ve kapalı otopark gibi modern yaşamın gerekliliklerine sahip olması, yatırımcılar ve konut alıcıları tarafından olumlu karşılanıyor. Projenin, Afyonkarahisar’ın hızla gelişen yapılaşma sürecinde önemli bir yer tutması bekleniyor.

Dfgnjtrdc

Afyonkarahisar’da gerçekleşen temel atma töreni, şehrin konut ihtiyacına yönelik önemli bir yatırım olarak görülüyor. Akgüler İnşaat, bölgedeki projeleriyle Afyonkarahisar’ın modernleşme sürecine katkı sunmaya devam ediyor.

9-9

7-19

Kaynak: CEMİLE KAYTAN