Dünya’nın en büyük Adalet Sarayı Ankara’ya inşa edilecek Dünya’nın en büyük Adalet Sarayı Ankara’ya inşa edilecek

Yerel seçimlerde güç savaşlarına sahne olan ve en nihayetinde il başkanı tercihiyle skandallar silsilesi merkezi haline gelen AK Parti’nin Afyonkarahisar’da bir esnafı batırdığı iddia edildi. Ekonominin kötü yönetilmesi ve ne ışıldayan gözlerin ne de bahşiş vergisi almayı kafaya koyan siyasilerin çözüm üretememesinden kaynaklı adeta kan ağlayan vatandaşlara bir yenisi daha eklendi. Seçim döneminde son model dört çeker arazi araçlarıyla vatandaşı selamlamalarıyla ülke gündemine oturan Afyonkarahisar’da trajikomik bir durumun vücut bulduğu öğrenildi.

Seçim döneminde AK Partili bazı adayların reklam, branda ve afiş gibi tanıtım işlerini yapan bir reklamcı alacaklarını tahsil edemeyince çareyi pankart hazırlatmakta buldu.

Alacakları konusunda AK Parti Afyonkarahisar’da muhatap bulamadığı söylenen işletme sahibinin canına tak eden durum sonrası bir afiş hazırlayarak Ak Parti Afyonkarahisar’dan alacaklarını tahsil edemediği için battığını açıklaması AK Parti’nin Afyonkarahisar’da ki umursamazlıklarını gözler önüne serdi.

AK PARTİ YÜZÜNDEN BATTIM

Alacaklarını tahsil edemeyen esnafın bir araca astığı pankartta şu ifadelere yer verildi. Pankartta “ Gece gündüz demeden Seçim işleri İçin çalıştığım Ak Parti Afyonkarahisar’dan paramı alamadığım için battım!” yazdığı görüldü.

Söz konusu esnafın alacaklarını tahsil edemediği için başvurduğu yol sonrasında olayın medyaya düşmesinden korkan yetkililerin apar topar reklamcı esnafla anlaşmaya vardığı öğrenilirken kamuoyunda pankartı gören vatandaşların kendi esnafını mağdur eden bir yönetimin Afyonkarahisar’a ne denli fayda sağlayacağı noktasında sorular sormaya başladıkları görüldü. Reklamcı esnaf dışında başka esnafların bu durumda mağdur edilip edilmediğinin bilinmediği öğrenildi.

Geçmiş dönem Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanlarından olan Av. Hüseyin Sezen döneminde hiçbir esnafın seçim çalışmasından kaynaklı mağdur edilmediği ayrıca ödemelerinin iş tesliminden önce yapıldığı öğrenildi. 

Kaynak: ALİ KÜÇÜKKARTAL //ÖZEL HABER