Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde konuştu. Başkan Erdoğan, “Bunun için AK Parti'nin her kongresi bir değişim rüzgarına şahit olur. Bunun için her milletvekili seçimi AK Parti açısından bir değişim esintisi bir yenilenme yaşı eşliğinde gerçekleşir. Bunun için her mahalli idareler seçimi AK Parti ve yeni seslerin, yeni yüzlerin, yeni isimlerin temayüz vesilesi haline dönüşür. Kadın Kollarıyla, Gençlik Kollarıyla partimizin tüm kadroları hem kendi içinde hem de dışarıdan kendini sürekli diri dinamik üretken tutar. Kuruluş yıllarımız da ve daha sonraki dönemlerde il ve ilçe teşkilatlarımızda kadın ve gençlik kollarımızda görev alan arkadaşlarımızı yakından takip ettim” dedi.

YENİ BİR DEĞİŞİMİ AK PARTİ'DE GÖRECEKSİNİZ

Başkan Erdoğan, “Bu arkadaşlarımız sorumluluk üstlendikleri teşkilat kademelerinde yetiştikçe, piştikçe kendilerini geliştirdikçe hep daha üst basamaklara yürüdüler” diyen Başkan Erdoğan, “Kimi milletvekili kimi belediye başkanı kimi genel merkez yöneticileri kim bir bakan veya Bakan Yardımcısı kimi benzer görevler üstlendi. aralarından iş dünyasına, bürokrasiye, sivil toplum faaliyetlerine çevirerek oralardaki başarılarıyla göğsümüzü kabartanlar oldu. Şimdi bu seçimde bu kongrede yine yeni bir değişimi AK Parti'de göreceksiniz” diye konuştu. 

İŞTE O VAKİT BİR KISIR DÖNGÜYE DÜŞERİZ

Yaralı çakal ve kızıl şahin koruma altına alındı! Yaralı çakal ve kızıl şahin koruma altına alındı!

Başkan Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: “Geniş dağılımı olan parlamentodaki yapısıyla parti yapısının çok çok farklı oldu bugünkü kongremizde de herkes karar ve yönetim kurulumuzda diğer Genel Merkezi organlarımızda aynı heyecanı tekrar yaşayacağız. Yönetim Kurullardaki görevlerine devam edenler yanında yeniden ve ilk defa bu kademelerde vazife üstlenecek arkadaşlarımızı da göreceğiz. AK Parti olarak kendi içimizdeki bu değişim ruhuna sahip çıktığımız sürece Allah'ın izniyle ve milletimizin desteğiyle daha nice zaferlerin nice başarıların bizi beklediğine inanıyor ne zaman ki değişim irademizi kaybederiz İşte o vakit bir kısır döngüye düşeriz.”\\ GÖKHAN KOCAASLAN

Editör: Nurbanu Soy