Karaaslan ve Milletvekilleri yerinde inceledi! Karaaslan ve Milletvekilleri yerinde inceledi!

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın organize ettiği kahvaltı programı, Erkmen Beldesi'nde gerçekleşti. Karaaslan, burada AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin, milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan ve çok sayıda teşkilat üyesi ile buluştu. Bu buluşma, partililerle fikir alışverişinde bulunma ve Afyonkarahisar’da teşkilat çalışmalarının değerlendirildiği önemli bir platform oldu.

"AFYONKARAHİSAR, MİLLİ MÜCADELENİN KARARGÂHI"

19 Eylül Gaziler Günü’nün anlam ve önemine vurgu yapan Karaaslan, Afyonkarahisar’da bulunmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirtti. Milli Mücadele döneminde Afyonkarahisar’ın stratejik önemine değinen Karaaslan, şehirle özel bir bağ kurduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye genelinde başlayan kongre sürecinin önemine dikkat çekerek, bu buluşmalarla halkın dertlerinin dinleneceğini ve çözümler üretileceğini söyledi. Karaaslan, "Bu buluşmalar, vatandaşlarımızla daha güçlü bağlar kurmak ve onların sorunlarına çözümler getirmek için bir çağrı olacak," dedi.

Whatsapp Görsel 2024 09 19 Saat 10.49.18 3Fa599B9

"SAMSUN’DAN AFYONKARAHİSAR’A SELAM GETİRDİM"

Karaaslan, Samsun’dan Afyonkarahisar’a selam getirdiğini ifade ederek, bu tür buluşmaların AK Parti’nin yerel teşkilatlarla olan bağlarını güçlendirdiğini belirtti. AK Parti’nin halkın taleplerine her zaman kulak verdiğini söyleyen Karaaslan, önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalarla bu diyaloğun daha da artacağını sözlerine ekledi.

Whatsapp Görsel 2024 09 19 Saat 10.49.18 46B97B55

Kaynak: CEMİLE KAYTAN