Türkiye’nin önde gelen ulusal gazetelerinden birinin Genel Yayın Yönetmeni olan ünlü gazeteci Ahmet Hakan, canlı yayın sırasında Mehmet Emin Güzbey’i andı.

İl Başkanı Mısırlıoğlu Ahmet Işık’ı Unutmadı! İl Başkanı Mısırlıoğlu Ahmet Işık’ı Unutmadı!

Ünlü Gazeteci Ahmet Hakan, Gazetemizin Kurucusu ve Başyazarı Mehmet Emin Güzbey’in, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yürüyüş videosu hakkında yaptığı yorumu canlı yayında izleyicilerle paylaştı.

“MEHMET EMİN GÜZBEY’İN MESAJI ÇOK DİKKAT ÇEKİCİ”

Canlı yayında konuşan Ahmet Hakan, şu ifadeleri kullandı: “Bizim Mehmet Emin Bey’in dikkatini çekmiş. Hatırlayacağınız üzere Sayın Bahçeli, genellikle bu tür görüntüleri araç içerisinden verirdi. Şimdi ise yolda yürürken görüntü paylaştı. Bu da ‘Çıktım, sağlığım iyi, durmak yok, yolumuzda yürüyorum’ mesajı içeriyor.” İfadesini kullandı.

Bu sözlerle birlikte Ahmet Hakan, Mehmet Emin Güzbey’in yorumunun siyasetin nabzını tutan önemli bir tespit olduğuna belirtti. Devlet Bahçeli’nin bu tür videolarla hem kamuoyuna hem de siyasi çevrelere mesaj verdiği bilinirken, Gazeteci Mehmet Emin Güzbey’in MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkındaki bu yorumu dikkat çekti

Kaynak: Mustafa Dadak