Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Emin Güzbey, Mahmut Emin Birliktir, Mehmet Abdioğulları Faruk Kılınç, İsa Kuş, Yasin Köksal, Ali Osman Okşar, Murat Arısoy ve Hülya Kasnak ilk olarak Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Köksal AGC yönetimine teşekkür etti. Ziyaret günün anısına çekinilen fotoğrafların ardından son buldu. AGC yönetimi daha sonra ise  Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Kalp krizi geçiren sözleşmeli er askeri törenle toprağa verildi! Kalp krizi geçiren sözleşmeli er askeri törenle toprağa verildi!

FAALİYETLER ANLATILDI

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk ve Yönetim Kurulu Üyelerini misafir etti. Gerçekleştirilen ziyarette yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti beliren Müdür Ay kendilerine teşekkür etti. Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri dün son olarak Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan’ı ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında, yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk ve yönetim kurulu üyeleri, Jandarma Komutanlığı'nın çalışmaları hakkında bilgi aldı ve gazetecilik faaliyetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Gazeteciler Cemiyeti'ne teşekkür etti. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Editör: Fadime Özkaran