Fenerbahçe - Galatasaray derbisi 100’den fazla ülkede canlı yayınlanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisi 100’den fazla ülkede canlı yayınlanacak

TFF 2. Lig temsilcimiz Afyonspor, 2024-2025 futbol sezonunun ilk karşılaşmasında, şampiyonluk adaylarından Sarıyerspor ile karşılaşacak. Son yıllarda yaşadığı maddi sıkıntıları aşamayan Afyonspor, bu sezon isminin önünden "HES İlaç" unvanını da kaldırarak sahaya çıkacak.

SARIYERSPOR KARŞISINDA GENÇ KADRO

Bugün saat 17.00’de İstanbul’da Sarıyerspor ile deplasmanda oynayacak olan Afyonspor, sahipsizlik ve mali sorunlarla boğuşmaya devam ediyor. Teknik direktörü bulunmayan ve transferlerini son ana kadar tamamlayamayan takım, altyapıdan yetişen 18 genç futbolcuyla, 300 milyon TL’lik kadroya sahip güçlü rakibi Sarıyerspor’a karşı mücadele edecek.

Afyonspor’un bu kritik karşılaşmada sahaya çıkacak oyuncuları ise şöyle:

BURAK TOPÇU

EMİR AKTÜRK

EMİRHAN SEFA ÖZ

EMRE DAYAN

HÜSEYİN İÇLEK

İRFAN KÖSE

MUHAMMED MUSTAFA ÖZBAY

MUSTAFA ERKASAP

RECEP TAYİP KAYA

VELİ DEVRİM OK

Afyonspor, bugün saat 17.00’deki Sarıyerspor karşılaşması için İstanbul’a doğru yola çıktı. Genç oyuncular, bu zorlu deplasmandan 3 puanla dönmek için büyük bir azimle sahaya çıkacak. Takım, sezonun ilk maçında taraftarlarına galibiyet hediye etmek istiyor.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN