Afyonspor Kulüp Başkanı Nadir Güzbey, düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Çelik'in belediyeden gelen 3.5 milyon TL'lik çeklerin nerede olduğunu sordu.

YENİ SEZON ÖNCESİ MERAK EDİLENLER

Nadir Güzbey, yeni sezon öncesinde merak edilen konulara da değindi. Güzbey, kulübün içinde bulunduğu sıkıntılardan bahsederek, “O gün bu açıklamaları yapsaydık bu takım ligde kalmazdı. Şehrimizin valisi, belediye başkanı, milletvekilleri ile birçok toplantı yapıldı ama sorunu çözemediler” dedi. Güzbey, kulüp içindeki sorunları öğrenince devreye girdiklerini belirtti.

KULÜBÜN DURUMU VE BORÇLAR

Güzbey, Afyonspor'un içinde bulunduğu mali sıkıntılardan bahsederken, “Kasada sözde 10 milyon var ama kasada 1 kuruş yoktu. Erkan Çelik 23 milyon borçla almış, 43 milyona getirmiş. Kulübü bir kaos içinde aldık” ifadelerini kullandı. Güzbey, yeni yönetimin kulübü ligden düşürmediğini ve 85 milyonun bu ilde kalmasını sağladıklarını belirtti.

TRANSFER VE YÖNETİM ÇALIŞMALARI

Nadir Güzbey, transfer çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Güzbey, “Transfer yapılmıyor diye yanlış bir algı var. Hayır, yapılıyor. Bizim yönetimimizden önce çok sıkıntı vardı” dedi. Ayrıca, seçim sürecinde Burcu Hanım ile yapılan görüşmelerden bahsederek, kendisine sezon sonrasına göre hazırlık yapmasını tavsiye ettiğini söyledi.

Jandarma 14 magandayı tek tek tespit edip gözaltına aldı! Jandarma 14 magandayı tek tek tespit edip gözaltına aldı!

ERKAN ÇELİK’E YÖNELİK SERT ELEŞTİRİLER

Güzbey, eski başkan Erkan Çelik'e yönelik eleştirilerini sürdürerek, “Afyon’a yakışmayan hilebaz, beceriksiz, abisinin gölgesinde kimlik arayan Erkan Çelik’in firmasının ismini takımın başından söküp attık” dedi. Ayrıca, Çelik'in yaptığı usulsüzlükler hakkında detaylı bilgiler verdi.

KULÜBÜN GELECEĞİ VE ŞİRKETLEŞME SÜRECİ

Güzbey, kulübün geleceği hakkında umut verici açıklamalarda bulundu. “En kısa zamanda şirketleşme olacak” diyen Güzbey, Afyonspor’u güvenli limana yaklaştırdıklarını belirtti. Güzbey, kulübün mali ve idari sorunlarını çözmek için çalışmaların devam ettiğini vurguladı.

Kaynak: GÖKHAN KOCAASLAN//MUSTAFA DADAK