Bu geceki yarışmada ikinci etaba kalan Afyonkarahisarlı yarışmacı, yüksük çorbası temasıyla mücadele etti. Yemeğiyle şefleri hayran bırakan Ayşe Ekiz, son ikiye kaldıktan sonra ana kadroya giden yarışmacı olarak seçildi ve ana kadroya girmeyi başardı. Şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu, Ayşe Ekiz’den övgüyle bahsederek göstermiş olduğu gelişimden dolayı kendisini tebrik ettiler. Ayşe Ekiz, sonuç açıklanınca gözyaşlarına hakim olamadı.

AFYONKARAHİSAR'DA ÇEKİMLER

“Sizler bizlerin eli, kolu, gözü, ayağısınız!” “Sizler bizlerin eli, kolu, gözü, ayağısınız!”

Geçtiğimiz hafta, TV8 ekibi Afyonlu yarışmacı Ayşe Ekiz’in yaşadığı Afyonkarahisar Sultandağı Çukurcak Köyü ve Balaban Yaylası’na gelerek çekimler yapmıştı. Çekimlerin ardından Acun Medya ekibi, Sultandağı Belediyesi’nin mesire alanında Sultandağı’nın meşhur toprak tencere güvecini tatmıştı. Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz’ın ikram ettiği toprak tencere güvecine, MasterChef Acun Medya çekim ekibi 10 üzerinden 9.5 puan verdi.

DESTEK MESAJLARI

Eski Masterchef yarışmacıları, sosyal medyadan Ayşe'ye destek yorumları attı. Ayşe Ekiz’in başarısı, hemşehrileri ve eski yarışmacılar tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

Kaynak: AHMET SARLIK