Afyonkarahisar'ın yetenekli özel eğitim öğrencileri, atletizm alanında önemli bir başarı elde ederek, 19 - 21 Kasım tarihlerinde Antalya'da düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda kürsüye çıkma başarısı gösterdi. Afyonkarahisar Mor Beyaz Gençlik ve Spor Kulübü bünyesindeki Özerler Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencisi, 400 metrede Türkiye üçüncüsü olurken, Hüseyin Sümer Ortaokulu öğrencisi de 100 metre yarışında aynı başarıyı tekrarladı.

Bu başarılı sporcular, daha önce de göz doldurmuştu. Hüseyin Sümer Ortaokulu öğrencisi, haziran ayında düzenlenen okul sporları yarışmalarında hem 300 metreyi hem de 100 metreyi kazanarak Türkiye şampiyonluğunu elde etmişti. Bu başarıların ardından öğrenciler, bir ziyaret gerçekleştirdi. Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci'yi makamında ziyaret eden ekip içinde Özel Eğitim Şube Müdürü Betül Ersöz Özcan, okul müdürleri, müdür yardımcıları, bir özel eğitim öğretmeni, ilin özel sporcularını temsil eden başkan ve antrenörler bulunmaktaydı.

Sohbet sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, başarıların altında yatan emeğin farkında olarak, öğrencilerin gelişiminde katkısı olan idareci, öğretmen ve antrenörleri özel olarak tebrik etti ve onlara minnettarlığını sundu. >>TUĞBA ÖZKAN

Gençlik Merkezine bekliyoruz! Gençlik Merkezine bekliyoruz!

Editör: Tuğba Özkan