Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, şebeke tesis ve bakım onarım çalışmaları nedeniyle 16 Temmuz Salı günü Afyonkarahisar’ın üç ilçesinde farklı mahallelerde planlı elektrik kesintileri yapılacağını açıkladı.

Elektrik (1)-4

Dinar İlçesi'nde Kesinti Olacak Mahalleler

Dinar ilçesinde Haydarlı Kasabası, Ocaklı Mahallesi elektrik kesintisinden etkilenecek. Kesinti, 10:00 - 16:00 saatleri arasında yapılacak. Kesintiden etkilenecek sokaklar ise şöyle:

Aksel Sokak

Gündüzlü Sokak

Gürpınar Sokak

Sandıklı İlçesi'nde Hangi Bölgeler Etkilenecek?

Taytak’tan Bakan Kurum’a manidar hediye! Taytak’tan Bakan Kurum’a manidar hediye!

Sandıklı ilçesinde Merkez ve Tapduk Emre Mahallesi'nde elektrik kesintisi yaşanacak. Dirlik Sokak ve Çambeyli Köyü bu kesintiden etkilenecek bölgeler arasında yer alıyor. Kesinti, 10:00 - 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

İscehisar İlçesi'nde Kesinti Yapılacak Yerler

İscehisar ilçesinde ise Doğlat Köyü'nde elektrik kesintisi olacak. Doğlat Küme Evler, planlı kesinti nedeniyle elektriksiz kalacak. Kesinti, 10:00 - 16:00 saatleri arasında sürecek.

Vatandaşlar Uyarıldı

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, vatandaşları planlı elektrik kesintisi hakkında uyardı ve kesinti sırasında dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Kesinti sürelerinin uzaması ya da önceden tamamlanması durumunda vatandaşların bilgilendirileceği ifade edildi.

Şebeke Tesis Ve Bakım Onarım Çalışmaları

Planlı elektrik kesintileri, şebeke tesis ve bakım onarım çalışmaları kapsamında gerçekleştiriliyor. Bu çalışmaların, elektrik dağıtım hizmetlerinin daha kaliteli ve kesintisiz sağlanması amacıyla yapıldığı belirtildi.

Kesintiden Etkilenecek Sokaklar Ve Köyler

Dinar İlçesi: Haydarlı Kasabası, Ocaklı Mahallesi, Aksel Sokak, Gündüzlü Sokak, Gürpınar Sokak

Sandıklı İlçesi: Merkez, Tapduk Emre Mahallesi, Dirlik Sokak, Çambeyli Köyü

İscehisar İlçesi: Doğlat Köyü, Doğlat Küme Evler

Hazırlıklı Olunması Gerekiyor

Vatandaşların, elektrik kesintisi sırasında mağdur olmamaları için gerekli önlemleri almaları tavsiye ediliyor. Elektronik cihazların korunması ve gerekli aydınlatma araçlarının hazır bulundurulması önem taşıyor.

Kaynak: GAMZE KOÇAK