Toplantıda, ilçe milli eğitim müdürleri, ilçelerindeki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında genel değerlendirmelerini sundu. Mustafa Yıldırım, yeni eğitim öğretim yılının sorunsuz başlaması için yapılan çalışmaların önemine değinerek, "Okullarımızın eğitim öğretime hazır bir şekilde başlaması hepimizin ortak gayesidir. Okullarımızdaki donanım ve malzeme eksikliğinin giderilmesi ve ders kitaplarının eksiksiz bir şekilde öğrencilerimizin sıralarına konulması bizleri oldukça mutlu etti. Her birinize çabalarınız ve fedakârlıklarınız için teşekkür ediyorum" dedi.

"TAŞIMALI EĞİTİMDE SORUNSUZ BAŞLANGIÇ"

Öğrenci Taşıma Hizmetleri Daire Başkanı Savaş Kaya da taşımalı eğitim sistemine dair değerlendirmelerde bulundu. Kaya, "Taşımalı okullarımız ve taşıma merkezi olan okullarımızda hazırlıkların zamanında tamamlanmış olması ve herhangi bir eksiklik yaşanmaması bizleri memnun etti. Hepimizin birincil hedefi, tek bir öğrencimizi bile mağdur etmeden her öğrencimizin eğitim öğretim imkânından faydalanmasını sağlamaktır" ifadelerini kullandı.

2024-2025 Üretim Sezonu TARSİM Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi 2024-2025 Üretim Sezonu TARSİM Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Toplantı, eğitim öğretim faaliyetlerinin daha da iyileştirilmesi için alınacak önlemler ve yapılacak çalışmaların değerlendirilmesiyle sona erdi.  

Kaynak: SAFİYE KALENDER