Uydukent'te açılan Belediye Hizmet Noktası, Selçuklu, Battalgazi, Osmangazi, Yeşilyurt, Orhangazi ve Ertuğrulgazi mahallelerinde yaşayan toplam 34 bin 500 vatandaşa hizmet verecek. Bu bölgede 5 bin 420 akıllı su sayacı bulunuyor. Ataköy’de açılan diğer hizmet noktası ise Maraşar Tevzi Çakmak, Ali İhsanpaşa, Esentepe, Kocatepe, Gazi ve Ataköy mahallelerinde yaşayan 47 bin 168 kişiye hitap edecek. Bu bölgede 3 bin 239 akıllı su sayacı mevcut.

Genel toplamda iki hizmet noktası, 81 bin 668 kişiye hizmet verecek. Bu noktalarda su kart dolumu, fatura ödemeleri, emlak vergisi ve diğer belediye ödemeleri kolaylıkla gerçekleştirilebilecek. Ayrıca halkla ilişkiler hizmetleri de sunulacak.

Başkan Köksal, açılışta yaptığı konuşmada, "Tüm seçim vaatlerimizi Allah'ın izniyle beş yıllık görev sürem dolmadan uygulayacağım. Halktan alınan kaynakları halk için harcamaya devam edeceğiz. Toplumcu ve şeffaf belediyeciliği Afyonkarahisar'da göstermeye devam edeceğiz" dedi. Ayrıca, belediyenin şeffaf ve halkçı yönetim anlayışına dikkat çekerek, Afyonkarahisar'ın gelişimi için çalışacaklarını vurguladı.

Prof. Dr. Veysel Eroğlu'ndan Güzbey’e ziyaret! Prof. Dr. Veysel Eroğlu'ndan Güzbey’e ziyaret!

Açılış törenine Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın yanı sıra, Cumhuriyet Halk Partisi Afyoınkarahisar Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Çetinöz, Kadın Kolları Başkanı Didem Kocabal, protokol ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: SAFİYE KALENDER