23 Temmuz 2024 Salı günü, Afyonkarahisar ve bazı ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ tarafından gerçekleştirilecek şebeke tesis, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle planlanan bu kesintiler, çeşitli mahalle ve sokaklarda etkili olacak.

Elektrik Kesintisi

Dinar İlçesinde Elektrik Kesintisi

Pitbull dehşeti kamerada! Pitbull dehşeti kamerada!

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ tarafından yapılacak çalışmalar nedeniyle 23 Temmuz 2024 tarihinde Dinar ilçesinde belirli bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

  • Haydarlı - Yeni: Haydarlı Kasabası Yeni Mahalle Yeniköy Kümeevleri ve özel trafolu müşteriler, saat 13:00 ile 15:00 arasında elektrik kesintisinden etkilenecek. Çalışmaların erken tamamlanması durumunda, ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.
  • Merkez - Pancar: Duman Köyü'nün bir kısmında, 10:00 ile 16:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak. Çalışmaların erken tamamlanması durumunda, belirtilen saatten önce elektrik verilecektir.

Sultandağı İlçesinde Elektrik Kesintisi

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ tarafından Sultandağı ilçesinde yapılacak olan şebeke tesis, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle aşağıdaki bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacak:

  • Yakasinek - İmam Aziz: Cumhuriyet Sokak, Bademli Sokak, Fındıklı Sokak, Hamam Sokak, Mimar Sinan Sokak, Yavuz Sokak'ta saat 09:00 ile 15:00 arasında kesinti yapılacak.
  • Yakasinek - Ulupınar: Ata Sokak, Atatürk Sokak, Çelik Sokak, Değirmen Sokak, Fındıklı Sokak, Hacı Selim Sokak, İnci Sokak, İsmet Altuntaş Sokak, Kurtuluş Sokak, Lale Sokak, Taşkın Sokak, Tekin Sokak, Topçu Sokak'ta da 09:00 ile 15:00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda, belirtilen saatten önce elektrik verilecektir.

Kaynak: FATMA SEDA CAN