23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Afyonkarahisar'da düzenlenen yürüyüş, renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe öncülük eden Afyonkarahisar Kadın Bando Takımı, marşlar eşliğinde kenti bayram havasına bürüdü.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından organize edilen yürüyüş, Belediye Başkan Yardımcısı Eylem Ayar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, CHP Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu ve CHP İl Genel Meclisi Üyesi Mesut Muhlis Şener’in katılımıyla başladı.

Yürüyüşe vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Türk bayraklarıyla caddeyi dolduran kalabalık, coşkulu anlara sahne oldu. Katılımcılar, bando takımının çaldığı marşlara hep bir ağızdan eşlik etti.

Zafer Meydanı’nda son bulan yürüyüş, burada düzenlenen konser ve çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Akşam saatlerine kadar sürecek olan kutlamalarda çocuklar için özel oyun alanları kurulurken, sevilen sanatçılarda şarkıları ile bu coşkuya eşlik ediyor. Belediye yetkilileri, 23 Nisan’a özel kutlamaların gün boyunca süreceğini belirterek tüm halkı Zafer Meydanı’na davet etti.

Afyonlu Minik Öğrenci 23 Nisan’da Gönülleri Fethetti! Afyonlu Minik Öğrenci 23 Nisan’da Gönülleri Fethetti!

Kaynak: Gamze Karabulut