Afyonkarahisar'da 19 Temmuz 2024 Cuma günü belirlenen saatler içerisinde elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintiden etkilenecek ilçeler ve bölgeler hakkında detaylar haberimizde.

İscehisar'da Elektrik Kesintisi

İscehisar İlçesi'nde Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ'nin şebeke tesis, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 19 Temmuz 2024 Cuma günü saat 14:00 ile 16:00 arasında belirli bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

  • Merkez - Çukur: Karakaya Sokak, Karakaya Köyü'nün bir kısmı. Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlanırsa, ilan edilen iş bitim saati beklenmeden elektrik verilecektir.

Dinar'da Elektrik Kesintisi

Dinar İlçesi'nde Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ'nin şebeke tesis, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 19 Temmuz 2024 Cuma günü saat 10:00 ile 15:00 arasında belirli bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

  • Uluköy - Camikebir: Cumhuriyet Sokak, 1 Nolu Okul Sokak, 2 Nolu Okul Sokak, Atatürk Sokak, Beyköy Sokak, Cumhuriyet 1 Sokak, Emniyet Sokak, Esen Sokak, Gündoğdu Sokak, Huzur Sokak, İmamoğlu Sokak, Kalender Sokak, Karakol Sokak, Kasapoğlu Sokak, Kooperatif Sokak, Menderes Sokak, Şht. Asb. Tevfik Aksu Sokak. Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlanırsa, ilan edilen iş bitim saati beklenmeden elektrik verilecektir.

Sandıklı'da Elektrik Kesintisi

Sandıklı İlçesi'nde Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ'nin şebeke tesis, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 19 Temmuz 2024 Cuma günü saat 10:00 ile 16:00 arasında belirli bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

  • Merkez - Çay: Bora Sokak, Ürküt Köyü. Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlanırsa, ilan edilen iş bitim saati beklenmeden elektrik verilecektir.

Sandıklı İlçesi'nde başka bir kesinti ise aynı gün 09:00 ile 10:00 arasında yaşanacak.

Sinanpaşa'da Diyaliz Hizmeti Sinanpaşa'da Diyaliz Hizmeti
  • Gürsu - Köyün Kendisi: Gürsu Küme Evler, Gürsu Köyü İçme Suyu ve bölgede bulunan özel trafolu müşteriler. Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlanırsa, ilan edilen iş bitim saati beklenmeden elektrik verilecektir.

Merkez İlçede Elektrik Kesintisi

Afyonkarahisar Merkez İlçesi'nde Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ'nin şebeke tesis, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 19 Temmuz 2024 Cuma günü saat 08:30 ile 09:30 arasında belirli bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

  • Merkez - Veysel Karani: 1107 Sokak, Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı, Susuz - Sakarya, Ankara Cadde, Buğday Sokak, Kanuni Cadde, Taş Sokak. Elektrik kesintisinden etkilenecek olanlar arasında Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyon Biyogaz, Anadolu Efes, ve birçok özel trafolu müşteri bulunuyor.

Merkez İlçesi'nde bir başka kesinti ise aynı gün 08:30 ile 09:30 saatleri arasında gerçekleşecek.

  • Merkez - Veysel Karani: 1114 Sokak, 1130-1154 Sokaklar arası. Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlanırsa, ilan edilen iş bitim saati beklenmeden elektrik verilecektir.

Kaynak: AHMET SARLIK