Resepsiyon, termal bir otelde düzenlendi ve bu özel günde katılımcılar bir araya gelerek Zafer Bayramı'nın coşkusunu paylaştı.

AK Parti heyeti Vali Yiğitbaşı’nı ziyaret etti! AK Parti heyeti Vali Yiğitbaşı’nı ziyaret etti!

D48590Cc 185F 402A Ae04 0E003Ef528D4

VALİ VEKİLİ ALİ UYSAL, VALİ YİĞİTBAŞI'NI TEMSİL ETTİ

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, geçtiğimiz günlerde kayınpederi Prof. Dr. Şahabettin Yiğitbaşı'nın vefatı nedeniyle bu seneki resepsiyona katılamadı. Vali Yiğitbaşı'nı temsilen törene Vali Vekili Ali Uysal katıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN MESAJI VE VALİ VEKİLİ ALİ UYSAL'IN KONUŞMASI

Resepsiyon, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesaj okundu. Daha sonra Vali Vekili Ali Uysal, katılımcılara hitap eden bir konuşma yaptı.

Ekran Görüntüsü 2024 08 30 222418

30 AĞUSTOS ZAFERİ: BİR VAROLUŞ MÜCADELESİ

Vali Vekili Ali Uysal, konuşmasına misafirleri selamlayarak başladı ve törene katıldıkları için herkese teşekkür etti. Uysal, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anarak, 30 Ağustos Zaferi'nin Türk tarihi açısından bir "ölüm kalım ve varoluş mücadelesi" olduğunu vurguladı. Ayrıca, 30 Ağustos Zaferi öncesi Türkiye'nin içinde bulunduğu zorlu koşullardan bahsetti.

ZAFERİN ULUSLARARASI ÖNEMİ

Vali Vekili Uysal, bu zaferin yalnızca Yunanistan'a karşı değil, başta İngiltere olmak üzere tüm emperyalist güçlere karşı kazanıldığını ifade etti. 30 Ağustos Zaferi'nin, sadece Türk tarihine değil, Küba gibi birçok ülkenin bağımsızlık mücadelesine de ilham kaynağı olduğunu belirtti.

C2Cc09D9 1Dce 4944 9539 Ab0D473E22F9

VALİ YİĞİTBAŞI'NIN SELAMLARI İLETİLDİ VE TÖREN KISA VİDEO İLE SONA ERDİ

Vali Vekili Uysal, törene katılamayan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın selamlarını iletti. Resepsiyonun sonunda, 30 Ağustos Zaferi'ni anlatan kısa bir video gösterimi yapıldı ve katılımcılar, bu büyük zaferin anısını tazeledi.

Kaynak: Mustafa Dadak