Görüşme taraflar arasında samimi ortamda gerçekleşti.

Olgun: Gazilerimiz baş tacımızdır! Olgun: Gazilerimiz baş tacımızdır!

ÇAYIRBAĞ HAYVAN PAZARI İÇİN SICAK ASFALT SÖZÜ

Çayırbağ Hayvan Pazarı, bölgenin en büyük hayvan pazarı olma özelliği taşıyor. Ziyarette, pazarın altyapısını iyileştirmek ve hizmet kalitesini artırmak adına sıcak asfalt yapılacağı müjdesi verildi. Bu adım, hayvan pazarı kullanıcıları için daha konforlu ve güvenli bir ortam sağlayacağı ifade edildi.

YENİ ÇÖP TOPLAMA KAMYONU HEDİYE EDİLDİ

Milletvekilleri, ziyaret sırasında Çayırbağ Belediyesi’ne bir adet çöp toplama kamyonu hediye ettiler. Bu hediye, bölgenin temizlik hizmetlerini daha etkin bir şekilde yürütmesine katkı sağlayacağı belirtildi.

BAŞKAN ENDER KİRAZ’DAN TEŞEKKÜR

Çayırbağ Belediye Başkanı Ender Kiraz, ziyaretten ve verilen müjdelerden dolayı milletvekillerine teşekkür etti. Başkan Kiraz, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Sayın çok kıymetli vekillerimizden Allah razı olsun. Hayvan pazarımızın sıcak asfaltını ve sıfır çöp arabası hediye ettiler. Tekrar Allah razı olsun vekillerimizden. İnşallah yakında doğalgaz da gelir." Dedi.

BEKLENEN DOĞALGAZ MÜJDESİ

Başkan Kiraz, açıklamasında doğalgazın da yakın zamanda Çayırbağ’a geleceğini müjdeledi. Başkan Kiraz Milletvekillerinden bu yaz için doğalgaz müjdesini beklediğini vekillere iletti.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ