Görüşme, AK Parti grup toplantısının ardından gerçekleşti. Milletvekili Hasan Arslan, bu önemli buluşmanın detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Hasan Arslan paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Mısırlıoğlu’ndan Sert Konuşma : “Haddini Bil” Mısırlıoğlu’ndan Sert Konuşma : “Haddini Bil”

“Bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık ettiği grup toplantımızın ardından, milletvekillerimiz Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikte Cumhurbaşkanımız ile bir araya geldik. Ülkemiz ve dünyada pek çok hizmete imza atan ve atmaya devam eden Cumhurbaşkanımızı Allah başımızdan eksik etmesin. Onun liderliğinde AK Parti çatısı altında birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah.”

Hasan111

Görüşmede, Afyonkarahisar’daki gelişmelerin yanı sıra ülke genelindeki projeler ve küresel meseleler hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu belirtildi. Vekiller, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğindeki çalışmaların devam edeceğini ve bu süreçte Afyonkarahisar’ın da önemli bir rol oynayacağını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Afyonkarahisar heyeti ile yaptığı görüşmenin ardından bölgeye yönelik desteklerin artarak süreceği ifade edildi.

Kaynak: Gamze Nazmiye Özbunar