AK Parti heyeti Vali Yiğitbaşı’nı ziyaret etti! AK Parti heyeti Vali Yiğitbaşı’nı ziyaret etti!

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen Kum Voleybolu Turnuvası, ne yazık ki hakem İbrahim Akça’nın hatalarıyla tartışma konusu oldu. Turnuvaya katılan takımlar, maç sırasında yaşanan hakem hatalarından dolayı büyük hayal kırıklığı yaşadı.

OYUNCULARIN TEPKİLERİ

Haksızlığına uğradıklarını söyleyen oyuncular, maçın bitmesini beklemeden sahayı terk ettiklerini belirttiler, Oyuncular, maç sonrasında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle bir saat sonra arandıklarını söylediler. Turnuvada mücadele eden oyunculardan biri hakem hataları hakkında şunları söyledi;

"Rakip takım sabahtan beri hakemlerin yanında oturarak onları manipüle etmeye çalıştı. Beş günün sonunda bizim maçta kuralları değiştirdiler. Maç öncesi hakemler kuralların değiştiğine dair bize bilgi vermedi. Yapılan sayılarda hakemler direkt 'bu yanlış kural' diyerek sayıyı karşı takıma verdi. Ancak aynı şeyler rakip takım için yapıldığında hata olarak değerlendirilmedi." Dedi.75Ae0Ace 4Cc3 47A9 8386 5765F733Dbda-1

HAKEMLERİN TARAFSIZLIĞI SORGULANIYOR

Turnuvada mücadele eden oyuncular, maçların hakemlerin tercih ettiği kişilere kazandırılmaya çalışıldığını öne sürdüler. Bu tür uygulamaların turnuvanın adil ve tarafsız bir şekilde yürütülmesine gölge düşürdüğünü belirttiler. Bu skandal hakem hataları sonrasında Afyon Voleybol İl Temsilcisi Savaş Aslan ve Afyon Voleybol Hakem Komitesinin ne yapacağı merakla bekleniyor.

BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

Turnuvada kıyasıya mücadele eden oyuncular, yaşanan olumsuzluklara rağmen, turnuvayı düzenleyen Afyonkarahisar Belediyesi'ne teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Kaynak: Gökhan Kocaaslan