Zaferin 102. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladıklarını belirten Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, konuşmasında, “Burası Cumhuriyet’in kazanıldığı topraklar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türk ordusunun yedi düvele meydan okuduğu topraklar… Burada sizleri ağırlamaktan dolayı ayrıca gururluyuz, mutluyuz” ifadelerini kullandı.

“AFYONKARAHİSAR ZAFER’İN VE CUMHURİYET’İN BAŞKENTİ”

Başkan Köksal, Afyonkarahisar’ın Zafer’in, termalin, mermerin ve gastronominin başkenti olarak anıldığını vurgulayarak, şehrin her yönüyle gurur duyduklarını belirtti. Konuk ekipleri her zaman Afyonkarahisar’da misafir etmekten memnuniyet duyacaklarını dile getirerek, “Burada bir evinizin, bir kapınızın olduğunu unutmamanızı diliyoruz” dedi.

Verilere göre Afyonkarahisarlılar ortalama’nın altında yaşıyor! Verilere göre Afyonkarahisarlılar ortalama’nın altında yaşıyor!

“AFYON’DA İLK KEZ BİR KADIN BELEDİYE BAŞKANI OLARAK ZAFER HAFTASI’NI KUTLUYORUM”

Afyonkarahisar tarihinde ilk kez bir kadın belediye başkanı olarak Zafer Haftası’nı kutlamaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Köksal, “Çok mutluyum, ilk kez bir kadın belediye başkanı olarak Zafer Haftası’nı kutluyorum. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum” şeklinde konuştu.

“YOLUMUZ HER ZAMAN GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN YOLU OLSUN”

Başkan Köksal, konuşmasının sonunda Zafer Haftası’nı kutlayarak, “Yolumuz aydınlık olsun, yolumuz açık olsun, yolumuz her zaman Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolu olsun” dedi. Konuşmasının ardından, yurtiçi ve yurtdışından gelen halkoyunları ekiplerine hediyeler takdim etti.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN