ORC Araştırma, seçim sonrası yaptığı çalışmalarla vatandaş memnuniyet düzeyi en yüksek belediyeleri açıkladı. Afyonkarahisar Belediyesi kaçıncı sırada yer aldı?

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, yüzde 58.4 oy oranı ile Çankırı Belediyesi'nden sonra ikinci sıraya yerleşti. Yüksek oy oranı, hem Afyonkarahisar Belediyesinin hem de Başkan Köksal’ın çalışmaları vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı.  

ORC Araştırma şirketinin kamuoyu araştırmasına göre, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde yüzde 50,8 oy oranıyla seçilen Burcu Köksal'ın vatandaş memnuniyeti yüzde 58.4'e çıktı. Bu sonuç, Başkan Köksal'ın çalışmalarının vatandaşlar tarafından takdir edildiğinin bir göstergesi oldu.

Rektör Karakaş: Gurur ve övünç kaynağımızsınız! Rektör Karakaş: Gurur ve övünç kaynağımızsınız!

Vatandaşlar Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı, Afyon’un ismini olumlu yönde duyurmasından dolayı bir kez daha takdir ederek, “Başkan Köksal 100 günde yüzde 7 puan artırdı. Yüzde 50,8 oy oranı ile seçilen Köksal’ın şuan vatandaş memnuniyeti 58,4’e çıktı. Çevre illerde böyle başarı yok. Bizler Burcu Başkandan memnunuz” dediler.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN