Murat Keser yönetiminde çalışmalarını sürdüren Afyonkarahisar Beşiktaş futbol okulu başarılarına bir yenisi daha ekledi. 7 yaşında futbol okuluyla tanışan Emir Berke Sağlam iki yıl içerisinde aldığı eğitim ve göstermiş olduğu üstün performans sayesinde 9 yaşında Beşiktaş’a transfer olarak Türkiye’de bir ilke imza attı.

Whatsapp Görsel 2024 08 13 Saat 13.12.27 E1Cb993E

MUTLUYUZ GURURLUYUZ

Beşiktaş Afyonkarahisar Futbol Okulu Sorumlusu Murat Keser gerçekleşen transferden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Emir Berke aramıza  katılalı yaklaşık bir buçuk yıl olmuştu. İdmanlarda bizden aldığı eğitimin yanına yetenekleri sayesinde bizlerin dikkatini üzerine çekmeyi başardı. Kendisini Beşiktaş’ın Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu sayın Mehmet Ekşi hocamıza önerdik. Önerimiz sonrasında oyuncumuz Beşiktaş Akademi İzleme birimi tarafından beğenilerek Beşiktaş’a transferi gerçekleşti. Emir Berke’nin transfer olması futbol okulumuzda da sevinçle karşılandı. Okulumuza devam eden diğer öğrencilerimizde artık daha dikkatli ve istekli çalışıyorlar” dedi.

AÇIK İFTİRA! AÇIK İFTİRA!

Whatsapp Görsel 2024 08 13 Saat 13.12.17 0B3E0D33

Beşiktaş Futbol Akademisi, 2015 doğumlu yetenekli forvet arkası Emir Berke Sağlam’ı kadrosuna kattığını duyurdu. Siyah-beyazlı kulüp, genç oyuncunun Afyon Futbol Okulu’nda aldığı eğitim ve gösterdiği performansla dikkat çektiğini belirtti.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Türk futboluna birçok yıldız kazandıran Beşiktaş Futbol Akademisi, 2015 doğumlu forvet arkası Emir Berke Sağlam’ı kadrosuna kattı. Sağlam, Afyon Futbol Okulumuzda teorik ve pratik futbol eğitimi aldı ve performansı Futbol Akademi İzleme Birimimiz tarafından beğenildi,” denildi.

Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Mehmet Ekşi, Emir Berke Sağlam’ın sahip olduğu potansiyelle gelecekte Türk futboluna ve Beşiktaş’a önemli katkılarda bulunacağına inandığını ifade etti.

Kaynak: AHMET SARLIK- ÖZEL HABER