Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Vali Kübra Güran Yiğitbaşı’nı Halk Lokantası’nda yemeğe davet etti. Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Başkan Köksal’ın daveti üzerine Anıt Kafe’de hizmete açılan Halk Lokantası'nın ikinci şubesinde Başkan Köksal ile bir araya geldi.

Afyonkarahisar’a 2. şubesi açılan Halk Lokantası ile ilgili konuşan Vali Yiğitbaşı, “Hayırlı olmasını diliyoruz. Sayın Başkan davet etti bugün. Dün AFAD programımız vardı, bu yüzden açılışta bulunamadık; bugün davet ettiler, biz de davete icabet ettik. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.”

Halk Lokantası’nın hijyenik ve çeşitlerinin de güzel olduğunu belirten Vali Yiğitbaşı, “İçeride hem gıda mühendisimizle, hem aşçılarımızla, hem de şeflerimizle konuştuk. Hepsi de titiz çalışıyorlar, vatandaşlarımıza sağlıklı ve mevsimsel yemekleri ulaştırabilmek için. Dolayısıyla inşallah gelenler ve bu hizmeti sunanlardan Allah razı olsun diyoruz. Biz de bugün ortamın tadını çıkarmış olduk, hem sohbetimizi yaptık hem de yemeğimizi yedik. İnşallah nice hizmetlerle, Sayın Başkanımız ile birlikte vatandaşlarımıza şehrimizi daha yaşanabilir, daha huzurlu, daha güvenli bir noktaya taşımaya ve onlara hizmet sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Memur ve Emekli Maaşlarına Zam Detayları Netleşiyor: 3 Aylık Enflasyon Farkı Açıklandı Memur ve Emekli Maaşlarına Zam Detayları Netleşiyor: 3 Aylık Enflasyon Farkı Açıklandı

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ