Evli ve üç çocuk annesi olan Küçükçelebi, 2 yıldır kentte ağır vasıta direksiyon eğitimi veriyor. Küçükçelebi, kendisini otobüs kullanırken görenlerin şaşırdığını söylüyor. Otobüs sürmenin çok farklı, öğretmesinin daha da farklı olduğunu anlatan Küçükçelebi, "Bildiğimi aktarmak çok güzel. Gün içerisinde yoğun dersler ve kayıtlar oluyor. Hem otomobil hem otobüs eğitmeniyim. Çok memnunum" diye konuştu.

BANA 'ŞOFÖR NEBAHAT' DİYORLAR

Mesleğini sevdiğini de dile getiren Küçükçelebi, "Büyük araç kullanma tutkumu değerlendiriyorum. Araç benim her şeyim. Antalya'da yıllarca servis şoförlüğü yaptım. Sonra eğitmenliğe başladım. Önce otomobil sonra otobüsle devam ediyorum. Öğrenciler ilk gördüğünde şaşırıyorlar. Önce tuhaf geliyor, sonra alışıyorlar. Kadınlar isterse her şeyi yapabilir. Bana 'Şoför Nebahat' diyorlar" dedi.

Çiftçilerin talepleri Bakan Yumaklı’ya iletildi! Çiftçilerin talepleri Bakan Yumaklı’ya iletildi!

Eşinin bu durumdan da memnun olduğunu dile getiren Küçükçelebi, öğrencileri tarafından da bir hayli seviliyor. Otobüs ehliyeti almaya karar verdiğini söyleyen Hüseyin Kumartaş da eğitime geldiğinde otobüs şoförünün erkek olduğunu düşündüğünü ve eğitmeninin bir kadın olduğunu görünce şaşırdığını söyledi.

Editör: Nurbanu Soy