Bolvadin - Çay Yolu Yıllardır Yapılmıyor, Vatandaşlar Tepkili Bolvadin - Çay Yolu Yıllardır Yapılmıyor, Vatandaşlar Tepkili

Olay geçtiğimiz gün Karaman Mahallesinde yer alan Açelya Sokak mevkiinde gerçekleşti. Park yeri bulamadıkları öğrenen iki sürücü araçlarını yolun ortasına bırakıp gitti. Bir süre sonra trafik akışını etkileyen bu duruma vatandaşlar tarafından tepki gösterildi. Bir süre sonra elini kolunu sallayarak gelen sürücüden özür dilemesi beklenirken üzerine yaptıkları ise yüzsüzlüğün bu kadarı dedirtti.

MUHABİRE SALDIRI

Araç sürücüsünün yolun ortasına park etmesi, mahalledeki vatandaşların tepkisini çekti. Bu durum sadece trafiği aksatmakla kalmadı, aynı zamanda sürücülerin güvenliğini de tehlikeye attı. Olayı görüntülemek isteyen ODAK muhabiri, aracın fotoğrafını çekerken sürücünün sert tepkisiyle karşılaştı. Sürücü, "Sen kimsin, sil o fotoğrafı" diyerek muhabirin üzerine yürüdü ve fotoğraf çekimini engellemeye çalıştı.

Yaptığının yanlış bir şey olmadığını savunan sürücünün etraftakilere size ne gibi tepkiler gösterdiği belirtilirken görüntüleneceğini anlayınca olay yerinden hızla uzaklaştığı görüldü.

CEZA UYGULANMALI

Olay, mahalle sakinlerinin büyük tepkisine yol açtı. Vatandaşlar, sürücünün sorumsuz davranışının kabul edilemez olduğunu ve gerekli cezai işlemlerin uygulanması gerektiğini belirterek, “Sürekli trafik sorunu ile karşılaşıyoruz. Daha öncede bazı araçlar 3. Sıra park yapmışlardı. Bu mahallede trafik sorununa bir çare bulunmasını istiyoruz. Aracı yolun ortasına park etmek nedir? Araç bozulur anlarız, ama bile isteye yapılana da göz yumamayız. Bu resmen trafik canavarlığıdır. Başka açıklaması olamaz” dediler.  

Kaynak: ALİ KÜÇÜKKARTAL //ÖZEL HABER