Zafer Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Afyonkarahisar il protokol üyeleri Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı ziyaret etti.

Ziyarette, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Fatih Topuz, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Milli Savunma Bakanlığı Harita Genel Müdürü Tümgeneral Osman Alp, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fatih Dağlı, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve diğer protokol üyeleri yer aldı.

Görüşmede, şehirde yürütülen çalışmalar ve projeler ele alındı. Gerçekleştirilen ziyarette dikkat çeken bir diğer nokta ise, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın bir gün önce Vali Kübra Güran Yiğitbaşı’na yapılan ziyarete katılmamasının ardından, bu ziyarete Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ile Cumhur İttifakı Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan ve Mehmet Taytak’ın katılmaması oldu.  

Cumhuriyet'in Işığıyla Donatılmış Gençler Yetiştirilecek Cumhuriyet'in Işığıyla Donatılmış Gençler Yetiştirilecek

Kaynak: FADİME ÖZKARAN