ATSO SPOR OYUNLARI VOLEYBOL MÜSABAKALARI FİNAL MAÇI OYNANDI! ATSO SPOR OYUNLARI VOLEYBOL MÜSABAKALARI FİNAL MAÇI OYNANDI!

HAŞHAŞ EZMESİNDE YER FISTIĞI!

Afyonkarahisar merkezde bulunan Arabacıoğlu Haşhaş Ezmesi Ltd. Şti. , 500 gramlık haşhaşlı üründe yer fıstığı bulunur. Bu hile, reaksiyon riskini taşıyan bireylerin bakış açısını büyük önem taşıyor.

EMİRDAĞ KAŞARINDA BİTKİSEL YAĞ!

Sütçübey Süt ve Süt Ürünleri Ltd. Şti. tarafından üretilen Emirdağ taze kaşar peynirinde bitkisel yağ üretimi ve yüksek nem oranının olduğu tespit edildi. Bitkisel yağ, ürünün düşürülen önemli bir özelliği olarak değerlendiriliyor.

KEKİKTE YABANCI MADDE!

Sandıklı'da faaliyet gösteren Mergen Gıda Sanayi Ticaret Ltd. Şti. 'nin Domix markalı kekik ürününde yabancı madde bulunuyordu. Yabancı maddeler, sağlık açısından büyük risk oluşturur.

Ve Ürünlerinde Hile!

Afyonkarahisar merkezdeki Atılgan Et ve Et Ürünleri ve Mustafa Akıner Et ve Et Ürünleri firmalarının piliç sucuklarında, sırasıyla mekanik olarak kırılan kanatlı eti ve sakatat (baş eti) tespit edildi.

TÜKETİCİLERE UYARI!

Tarım ve Orman Bakanlığı, bu listelerle insanların dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunurken, taklit ve etiketleme yapan firmalar hakkında gerekli yasal düzenlemenin başlatıldığını duyurdu.

Sonunlalal1

Bokouuruu2

https://guvenilirgida.tarimorman.gov.tr/GuvenilirGida/gkd/TaklitVeyaTagsis?siteYayinDurumu=True

Kaynak: CEMİLE KAYTAN