Halk Lokantası'nın açılışı ile ilgili konuşan Vali Yiğitbaşı, “Hayırlı olmasını diliyoruz. Sayın Başkan davet etti, dün AFAD programımız vardı, bu yüzden açılışta bulunamadık; bugün davet ettiler, biz de davete icabet ettik. Vatandaşlarımıza inşallah hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

ORTAYA KOYANDAN ALLAH RAZI OLSUN

Halk Lokantası'nın hijyenik koşulları ve sunduğu çeşitlerin güzelliği üzerine de görüşlerini paylaşan Vali Yiğitbaşı, “Gayet hijyenik ve çeşitlerde güzel. İçeride hem gıda mühendisimizle, hem aşçılarımızla, şeflerimizle ve sorumlularımızla konuştuk. Hepsi de titizleniyorlar. Vatandaşlarımıza sağlıklı ve mevsimsel yemekleri ulaştırabilmek için. Dolayısıyla inşallah gelenden ve bunları ortaya koyandan Allah razı olsun diyoruz, teşekkür ediyoruz ” dedi.

DAHA HUZURLU BİR ŞEHİR İÇİN İŞ BİRLİĞİ

Afyonkarahisar’ın Güvenlik ve Asayiş Konuları Görüşüldü Afyonkarahisar’ın Güvenlik ve Asayiş Konuları Görüşüldü

Vali Yiğitbaşı, “Bizde bugün gelemiyorduk ne zamandır ortamın tadını çıkarmış olduk. Kendi Vali yardımcılarımız, il müdürlerimiz ve belediye başkanımızla. Sohbetimizi yaptık, yemeğimizi yedik. Hem de ortamı ve Halk Lokantasını görmüş olduk. İnşallah nice hizmetlerle Sayın Başkanımız ile birlikte vatandaşlarımıza biz şehrimizi daha yaşanabilir, daha huzurlu, daha güvenli bir noktada beraberce yönetmeye, onlara hizmet ulaştırmaya devam edeceğiz. Sağ olun, var olun” dedi.

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı’na, Vali Yardımcıları Mehmet Keklik ve Ali Uysal ile il müdürleri eşlik etti.  Halk Lokantası’nın açılışı, şehrin sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlaması açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Kaynak: SAFİYE KALENDER