Türkiye Foto Muhabirleri Derneği tarafından hazırlanan ve 16 farklı şehirde sanatseverlerle buluşan "Türkiye Güzellikleri Sergisi" İstanbul’da başladı. 28 Eylül - 6 Ekim tarihleri arasında Taksim Meydanı’nda açık hava sergisi olarak düzenlenen etkinlik, Türkiye'nin dört bir yanından çekilen muhteşem fotoğraflarla ziyaretçilerini büyülüyor.

Taksım

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nin her yıl düzenlediği "Gökyüzünden Türkiye Güzellikleri" yarışmasında bu yıl birincilik ödülü, Emrullah Akgün'ün Karahisar Kalesi'ni gökyüzünden çektiği fotoğrafa verilmişti.

Akgün'ün, Afyonkarahisar’ın sembolü olan Karahisar Kalesi’nin etkileyici görüntüsünü başarılı bir şekilde yansıtan bu fotoğrafı, diğer eserleri geride bırakarak birinci sıraya yerleşmişti.

5Cb32Bdc Aa22 4043 88D8 4F54D37Ccc07

KARAHİSAR KALESİ FOTOĞRAFI TAKSİM MEYDANI'NDA

Emrullah Akgün'ün ödüllü Karahisar Kalesi fotoğrafı, sergi kapsamında Taksim Meydanı'nda sergilendi. Fotoğraf, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı ve İstanbul’un kalbinde Afyonkarahisar’ın tarihini yansıttı. Bu etkileyici eser, gökyüzünden yakalanan büyüleyici kareler arasında en dikkat çekenlerden biri olarak öne çıktı.

D024F51B 4998 47Ff 9140 989158E28801

Sergiyi ziyaret eden sanatseverler, Türkiye’nin doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı bulurken, bu eşsiz kareler aracılığıyla farklı şehirlerin tarihi ve kültürel mirasına tanıklık ediyorlar.

İki yıl sonra kardeşiyle aynı kaderi yaşadı! İki yıl sonra kardeşiyle aynı kaderi yaşadı!

Kaynak: FADİME ÖZKARAN