Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde nöbetçi bakan olarak bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri ve İl Genel Başkanı Mehmet Siper ziyaret ederek ilimizle ilgili talepleri ilettiler.

Türkiye Büyük Millet Meclisi‘nde yoğun geçen genel kurul çalışmalarına devam eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri; Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan her fırsatta Afyonkarahisar’ın talep ve isteklerini yerine getirmek için büyük çaba ve gayret gösteriyor. Dün Türkiye Büyük Millet Meclisi‘nde nöbetçi bakan olarak bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Siper ile birlikte ziyaret eden milletvekilleri özellikle ilimizin yoğun bir şekilde talep ettiği doğalgaz ve trafo merkeziyle ilgi bir görüşme gerçekleştirdiler.

Bekir Yunus Uçar, MXGP Türkiye Açılış Töreninde Anıldı! Bekir Yunus Uçar, MXGP Türkiye Açılış Töreninde Anıldı!

Afyonkarahisar’ın sorun, istek ve taleplerin yerine getirmek adına durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini belirten milletvekilleri Bakan Bayraktar ile gerçekleştirdikleri görüşme hakkında bilgi verdiler. Milletvekilleri, “22 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hizmet siyaseti üretmeye devam ediyoruz. Bu anlamda ilimize yeni hizmet ve yatırımları kazandırmak adına tüm bakanlarımızla istişare halindeyiz. Son olarak Gazi Meclisimizde nöbetçi olarak bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar’ı İl Genel Başkanımız Mehmet Siper ile birlikte ziyaret ettik. Her fırsatta ilimize büyük destek veren sayın bakanımıza ilk olarak özel idaremizin taleplerini ilettik. Emirdağ ve İhsaniye ilçelerimizin trafo merkezleriyle ilgili bakanımızla istişarelerde bulunarak sürecin hızlandırılması talebinde bulunduk. Hemşehrilerimizin yoğun bir şekilde bizlerden istek ve talepte bulunduğu doğalgaz çalışmalarıyla ilgili ilçelerimizdeki doğalgaz hat çalışmalarının hızlandırılması ve bir an önce beldelerimizin de doğalgaza kavuşması için sayın bakanımıza talebimizi ilettik. İlimize büyük bir önem veren bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar’a göstermiş oldukları ilgi ve alakandan dolayı hemşehrilerimiz adına teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Boş vaatlerle laf değil,  hizmet ve eser siyaseti üretmeye devam ediyoruz” dediler. 

Kaynak: FADİME ÖZKARAN