Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın talimatlarıyla, Milli Takımımızın Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanı tüm maçlarda Zafer Meydanı'nda yaşandı. Afyonkarahisar halkı, milli heyecanı hep birlikte yaşadı ve Zafer Meydanı adeta kırmızı-beyaz renklere büründü.

KÖKSAL'DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Başkan Burcu Köksal, yaptığı konuşmada Afyonkarahisar'ın birlik ve beraberlik içinde olduğunu vurguladı: "Çok güzelsin Afyonkarahisar! Cumhuriyetimizin kazanıldığı topraklar, kurtuluşun ve kuruluşun şehri Afyonkarahisarımız tek ses, tek yürek… Türkiye-Hollanda maçında hep birlikte söyledik, geceyi aydınlattık: ‘Kırmızı-beyaz, en büyük Türkiye!’ ‘Ne mutlu Türk’üm diyene!’”

Başkan Köksal yürekleri ısıttı! Başkan Köksal yürekleri ısıttı!

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN KÖKSAL'A TEŞEKKÜR

Afyonkarahisarlılar, Belediye Başkanı Burcu Köksal'a teşekkürlerini iletti. Vatandaşlar, böyle bir etkinliğin Afyonkarahisar'da ilk kez yaşandığını belirterek, birlik ve beraberlik içinde maçı izlemenin gururunu yaşadıklarını ifade ettiler: "Afyonkarahisar daha önce böyle bir şey görmedi. Birlik ve beraberlik içerisinde maçı izledik. Başkan Köksal milli duyguların en yüksek seviyede yaşanmasına vesile oldu. Şehirde büyük bir coşku yaşandı. Belediye Başkanımız Burcu Köksal’a teşekkür ediyoruz" dediler.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN