Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, üniversitedeki çalışmaların incelenmesi için ziyarete gelen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Başkanvekili ve eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve beraberindeki heyeti karşıladı.

Prof. Dr. Okumuş ve Genel Sekreter Ziya Kutay Erşen, Rektörlük binası önünde Kahraman ve heyeti karşıladı. Kahraman'ın ziyaretinde, Milletvekili Ali Özkaya, Orman ve Su İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti MKYK üyesi Yaşar Karayel ve Birlik Vakfı Genel Başkanı Mehmet Alacacı da yer aldı.

PROF. DR. OKUMUŞ TEŞEKÜR ETTİ

Ziyaret, Prof. Dr. Okumuş'un Rektörlük ofisinde gerçekleşti. Burada, AFSÜ'de yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Okumuş, kısa bir konuşma yaptı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Okumuş, nazik ziyaretleri için Kahraman ve heyetine teşekkür etti.

AFSÜ'de bulunmaktan mutlu olduğunu belirten Kahraman ise, kendilerini nazik bir şekilde karşılayan ve konukseverlik gösteren AFSÜ Rektörü Okumuş'a teşekkür etti. Yoğun programlarına rağmen, üniversiteyi ziyaret ederek edindiği bilgi ve çalışmalar hakkında bilgi sahibi olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. >>TUĞBA ÖZKAN

AK Partili Karaaslan, Afyonkarahisar'da "Gençlik Buluşması"nda konuştu! AK Partili Karaaslan, Afyonkarahisar'da "Gençlik Buluşması"nda konuştu!

Editör: Tuğba Özkan