Zafer Haftası etkinlikleri çerçevesinde, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Harita Genel Müdürü Tümgeneral Osman Alp, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kasapoğlu, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Albay Tolga Yağan, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin, Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Siper ve diğer protokol üyeleri, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı ziyaret etti. Ziyarette, kentte yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

MEHMET SİPER’E VATANDAŞLARDAN TAKDİR

Ziyaretin ardından İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Siper, vatandaşların beğenisini kazandı. Daha önce Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı’nı t-shirt ile ziyaret eden ve bu nedenle eleştirilen Siper, bu kez resmi kıyafetiyle ziyareti gerçekleştirdi. Bu durum, vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı ve “Aferin Mehmet Siper’e, Valinin yanına gidilmesi gerektiği gibi giyinmiş” dediler.   

Vali Yardımcısı Keklik “"Şehit Öğretmenimizin İsmi Ebediyen Yaşayacak" Vali Yardımcısı Keklik “"Şehit Öğretmenimizin İsmi Ebediyen Yaşayacak"

Pikniğe mi gidiyorsun Valiye mi? Pikniğe mi gidiyorsun Valiye mi?

Kaynak: FADİME ÖZKARAN