Instagram’da 2 milyon 800 bin takipçisi bulunan Subaşı, abonelik sisteminde ise 200 bin civarında takipçiye sahip olduğu tahmin ediliyor. En son Bodrum’da çekildiği pozlarını takipçileriyle paylaşan Subaşı, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Şubaşı yeniden görüntülendi!

Boşanma Sonrası Dünya Turu

Acun Ilıcalı’nın sunduğu yarışma programına katıldıktan sonra Ilıcalı ile evlenen ve 2020'de boşanan Şeyma Subaşı, boşanmanın ardından aldığı yüklü miktarda nafaka ve tazminat ile dünyayı gezmeye başladı. Subaşı, seyahatlerinden kareleri Instagram hesabından paylaşarak takipçileriyle buluşturuyor.

Instagram'da Büyük İlgi

Instagram'da 2 milyon 800 bini aşkın takipçisi bulunan Subaşı'nın, ücret ödeyerek abone olan takipçi sayısının ise 200 bini geçtiği iddia ediliyor. Subaşı, abonelerine özel içerikler sunarak sosyal medyada etkisini artırmaya devam ediyor. Aylık 250 TL ücret ödeyen abonelerine özel paylaşımlar yapan Subaşı, son olarak transparan kıyafetine zoom yaparak yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti ve yeni tartışmalara neden oldu.

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Şubaşı yeniden görüntülendi!

Rekor ücretle yeni sezona hazırlık Rekor ücretle yeni sezona hazırlık

Bodrum Paylaşımları ve Yorum Yağmuru

Şeyma Subaşı’nın Bodrum’dan yaptığı paylaşımlar, takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Bodrum'da çektiği fotoğraflarının altına sık sık Acun Ilıcalı ile ilgili yorumlar geldiği görüldü. Subaşı'nın, görsel şovlarla abone sayısını artırmaya yönelik çabaları da dikkat çekti.

Kaynak: FATMA SEDA CAN