Rahmi Koç'un enerjik halleri, özellikle sosyal medya kullanıcıları arasında hayranlıkla karşılandı. 94 yaşındaki iş insanının bu dinamik ve genç ruhlu hali, hem yaşlılığa karşı direncini hem de hayata olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

RAHMİ KOÇ KİMDİR?

Mustafa Rahmi Koç, 9 Ekim 1930’da Ankara’da doğmuş, Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biridir. Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı olan Rahmi Koç, ünlü iş insanı Vehbi Koç’tan devraldığı Koç Holding'in yönetimini 4 Nisan 2003 tarihinde oğlu Mustafa Koç'a bırakmıştır.

Rahmi Koç’un üç oğlu (Mustafa Koç, Ömer Koç ve Ali Koç) ve dört torunu bulunmaktadır. Yönetimden ayrıldıktan sonra da aktif yaşam tarzıyla dikkat çeken Koç, iş dünyasındaki deneyimlerini paylaşmaya devam etmektedir.

RAHMİ KOÇ'UN İŞ DÜNYASINDAKİ ROLÜ

Bahar Candan Tahliye Edildi! İşte Detaylar! Bahar Candan Tahliye Edildi! İşte Detaylar!

Rahmi Koç, Türkiye'nin en büyük holdinglerinden biri olan Koç Holding'in büyümesinde ve uluslararası bir güç haline gelmesinde önemli bir rol oynamıştır. 2003 yılında holdingin yönetimini oğluna devretmiş olmasına rağmen, onursal başkan olarak hala iş dünyasında saygın bir figür olarak kabul edilmektedir.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ