Cenk Varol, 9 Ağustos 2024 ve 11 Ağustos 2024 tarihlerinde X hesabından yaptığı paylaşımlarda, Afyonkarahisar'ın da içinde bulunduğu Batı Anadolu bölgesine dikkat çekti. 9 Ağustos’ta yaptığı paylaşımda, "Şu bölgede ayrı ayrı atak verebilecek potansiyelde sıkıntı var. Şu an için en fazla 5 şiddetli deprem yapabilir, ilerleyen zamanda tekrar kontrol edeceğim. Umarım enerji artışı yükselmez" ifadelerini kullandı. Varol, bölgedeki enerji artışını yakından takip ettiğini belirtti.

11 Ağustos'ta Yeni Paylaşım: DAF Hattı da Risk Altında

Varol, 11 Ağustos’ta yaptığı bir başka paylaşımda ise Batı Anadolu'daki riskin devam ettiğini vurguladı. Paylaşımında, "Yuvarlak içine aldığım alanlar hala problemli. Buna ek olarak DAF hattı dediğimiz bölgede de sıkıntı oluşmaya başladı. Keskin enerji geçişleri var, 4-5 olarak değer girelim" dedi. Bu açıklama, Batı Anadolu'daki olası depremler için önemli bir uyarı niteliği taşıyor.

G Uppj U I W A A Al W O-1

Kimsenin elini uzatmasına izin vermeyeceğiz! Kimsenin elini uzatmasına izin vermeyeceğiz!

Büyük Marmara Depremi İçin Tarih Verdi: 14 Aralık 2024

Cenk Varol, beklenen Büyük Marmara Depremi hakkında da iddialı bir tahminde bulundu. Varol, bu depremin 14 Aralık 2024 tarihinde Bursa’nın Gemlik ilçesinde meydana geleceğini ileri sürdü. Bu iddia, Marmara bölgesinde yaşayan vatandaşlar arasında endişe yarattı.

Whatsapp Görsel 2024 08 22 Saat 13.05.06 D4625622

Kaynak: CEMİLE KAYTAN