Kampanyalarını temmuz, nisan, mayıs ve haziran aylarında aralıksız sürdüren Ziraat Bankası, geçtiğimiz günlerde 8 bin 500 TL iade kampanyasının duyurusunu yapmıştı.

Tatil sezonunun en yoğun olduğu günlerde tatil sektörüne yönelik sürekli kampanyalar hazırlayan Ziraat Bankası, 31 Temmuz’a kadar sürecek yeni bir kampanya duyurdu. Ziraat Bankası, kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin gerekli işlemlerini 31 Temmuz’a kadar tamamlamaları gerektiğini, 31 Temmuz’dan sonra işlem yapan müşterilerin ise kampanyaya katılamayacaklarını duyurdu.

Bu nedenle Bankkart’ın kredi ya da banka kartı imkanını kullanarak anında ödemek zorunda olduğu otel ve seyahat masrafları için 25 bin lira ila 49 bin 999 lira arasına nakit veya taksitli olarak ödemelerde 2 bin 500 lira, 50 bin lira ila 99 bin 999 lira arası nakit veya taksitli olarak ödemelere 5 bin lira, 100 bin lira ve üzerinde nakit veya taksitli olarak ödemeye ise 8 bin 500 lira Bankkart lirası hediye edilecektir.

Kampanya Detayı

Bu işlemi yapanlara 8500 TL para iadesi başladı
 

Kampanyada Bankkart Lirası kazanmak için harcamanızı Bankkart POS cihazı üzerinden yapmanız gerekmektedir. Kazanılan Bankcart Lirası 8 Ağustos’ta tahsil edilecek ve 10 Eylül’e kadar kullanılabilecek.

Kullanılmayan Nakit Kart Lirası 11 Eylül’de hesabınızdan düşülecektir.

Bu kampanya müşteri bazlı olup, kampanyada müşteriler sadece bir defada 8.500 liraya kadar Bankart Lirası kazanabilmektedir. Kazanılan Banka Sepeti Lirası, Banka Sepeti üyesi firmalarda da kullanılabiliyor.

Kimsenin elini uzatmasına izin vermeyeceğiz! Kimsenin elini uzatmasına izin vermeyeceğiz!

Kazanılan Bankkart Lirası, Bankkart Prestij ile Bankkart Prestij Plus kredi kartlarında sunulan Bankkart Lira katlama özelliği kapsamında kullanılamaz. Toplam taksit sayısı, ilgili sektör kanunları tarafından belirlenen maksimum taksit sayısını aşamaz.

Bireysel ve kurumsal kartlar için yurt içi maksimum taksit sayısı mevzuata göre değişiklik gösterebilir. Yurt dışı harcamalarda taksit ödemesi yapılmamaktadır.

Kaynak: AHMET SARLIK