AVRUPA'DA SİYASİ VE SOSYAL KARIŞIKLIK BEKLENİYOR

Baba Vanga’nın 2025 yılına ilişkin en dikkat çeken öngörüsü, Avrupa’da iç çatışmaların patlak vereceği yönünde. Kehanetlerinin yüzde 80’inin doğru çıktığı bilinen ünlü kahin, Avrupa'nın gelecekte büyük bir dönüm noktasına gireceğini iddia ediyor. Özellikle sosyal ve siyasi kargaşaların yaşanacağını belirten Vanga, bu dönemin kıtanın tarihini derinden etkileyeceğini vurguluyor.

GEÇMİŞ KEHANETLERİYLE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Baba Vanga, 1989’da verdiği bir kehanetle, 11 Eylül saldırılarını işaret ederek, "Amerikan kardeşlerimiz çelik kuşlar tarafından saldırıya uğradıktan sonra düşecekler" sözleriyle tarihe damga vurmuştu. Aynı şekilde Hindistan Başbakanı Indira Gandi’nin 1984'te suikasta uğrayacağını da 15 yıl öncesinden tahmin etmişti.

Oyuncu Vural Çelik Hayatını Kaybetti Oyuncu Vural Çelik Hayatını Kaybetti

KURAKLIK UYARISI GERÇEKLEŞTİ

Baba Vanga'nın bir diğer önemli kehaneti ise dünya genelinde kuraklık ve su kıtlığına yönelik olmuştu. 2022’de Birleşik Krallık'ta 1935'ten bu yana en kurak Temmuz ayı yaşandı ve birçok Avrupa ülkesi de benzer şekilde kuraklık ve orman yangınlarıyla mücadele etti.

Vanga’nın 2025 yılına dair kehanetlerinin doğru çıkıp çıkmayacağı merakla bekleniyor. Avrupa’da yaşanacak olası iç çatışmaların, kıtanın geleceğini nasıl şekillendireceği ise şimdiden büyük bir tartışma konusu oldu.

15 YIL ÖNCE UYARMIŞTI

Vanga, Hindistan Başbakanı Indira Gandi'nin 31 Ekim 1984'te 2 koruması tarafından vurularak öldürülmesini ise 15 yıl önce bilmişti.

Vanga, suikastı “Elbise onu mahvedecek. Duman ve ateşin içinde turuncu-sarı bir elbise görüyorum” mesajıyla öngörmüştü. Gandi'nin öldüğü gün üzerinde sarı renginin olması ise dikkat çekmişti.

Baba Vanga’nın gerçekleşen bir diğer kehaneti de dünyanın kuraklık ve su kıtlığıyla karşı karşıya kalacağı oldu. Birleşik Krallık1935'ten bu yana en kurak Temmuz ayını yaşadığı için hükümet yetkilileri tarafından 12 Ağustos'ta kuraklık ilan edilmişti. Fransa, İtalya ve Portekiz'in de aralarında bulunduğu diğer Avrupa ülkeleri de rekor kıran kuraklıklar ve orman yangınlarıyla karşı karşıya kalmıştı.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN