Shakira, sinirlenip sahneyi terk etti! Shakira, sinirlenip sahneyi terk etti!

Selena Gomez, 2024 Emmy Ödülleri'nde "Only Murders in the Building" dizisi ile ilk En İyi Kadın Oyuncu adaylığını elde etti. Gomez, bu başarıyı daha önce sadece yönetici yapımcı olarak aday gösterilmesiyle elde edememişti. Bu kez oyunculuk performansıyla da takdir topladı.

2024 yılı Selena Gomez’in yılı olabilir!

CANNES FİLM FESTİVALİ'NDE DE KAZANDI

Gomez, Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Bu ödülü, Jacques Audiard'ın Emilia Pérez filmindeki rol arkadaşları Zoe Saldaña, Karla Sofía Gascón ve Adriana Paz ile paylaştı.

2024 yılı Selena Gomez’in yılı olabilir!

Gomez, Emmy Ödülleri'nde Abbott Elementary'den Quinta Brunson, The Bear'dan Ayo Edebiri, Loot'tan Maya Rudolph, Hacks'ten Jean Smart ve Palm Royale'den Kristen Wiig ile birlikte aday gösterildi. Bu güçlü rekabet, ödülün önemini daha da artırıyor.

ADAYLAR ARASINDA ÖDÜLÜ KAZANAN TEK İSİM

Selena Gomez, Cannes Film Festivali'nde kazandığı ödülün ardından, Emmy'ye de aday gösterilerek tarih yazdı. 31 yaşındaki aktris, Emmy tarihinde bu kategoride aday gösterilen 4. Latin oldu. Daha önce Rita Moreno (1983), America Ferrera (2007, 2008) ve Jenna Ortega (2023) bu onuru yaşamıştı. Ferrera, bu adaylar arasında ödülü kazanan tek isim.

2024 yılı Selena Gomez’in yılı olabilir!

Gomez, sadece oyunculuğuyla değil, aynı zamanda "Only Murders in the Building" dizisinin yönetici yapımcısı olarak da dikkat çekiyor. En İyi Komedi Dizisi dalında üst üste üçüncü kez aday gösterilmesi, onu Emmy tarihinde en çok aday gösterilen Latin yapımcı yapıyor.

LATİN TEMSİLİNDE YENİ BİR SOLUK

Eleştirmenler, kendisini gururla üçüncü kuşak Meksika asıllı Amerikalı diye tanımlayan Gomez'in katkısının, Hollywood'daki Latin temsiline yeni bir soluk getirdiğini belirtiyor.

2024 yılı Selena Gomez’in yılı olabilir!

2024 yılının en prestijli ödüllerinden biri olan 76. Primetime Emmy Ödülleri, 16 Eylül'de sahiplerini bulacak. Selena Gomez'in bu büyük gecede kazanıp kazanmayacağı merakla bekleniyor.

Kaynak: NURBANU SOY