Sultangazi Habipler Mahallesi'nde, saat sıra 13.00'de meydana gelen kazada, 336H hattında yolcu taşıyan İETT otobüsü, trafiğe kapalı olan yolda ilerlerken, aynı yönde seyreden 336K hattındaki bir başka İETT otobüsü ile çarpıştı. Çarpışma sonucu iki kişi yaralandı. Yaralılardan 12 yıllık AR ile diğer otobüslerde bulunan Y.Ç. İsimsiz kadın kaldırıldı.

Kazanın ardından olayın yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları kurtarırken, iki otobüsünde de ağır hasar meydana geldi. Üst geçiş inşaat çalışması nedeniyle yolun bir kısmının trafiğe kapalı olduğu, şebekenin gidiş-geliş şeklinde sağlandığı belirtildi.

"Bir İnsan Canı Bu Kadar mı Ucuz?"

Asırlık camilerin minyatürünü yapan 83 yaşındaki emekli, hat sanatına da gönül verdi! Asırlık camilerin minyatürünü yapan 83 yaşındaki emekli, hat sanatına da gönül verdi!

Kazanın daha önce de benzer şekilde ortaya çıktığını belirten görgü tanığı Murat Taşdemir, “Yaklaşık iki hafta önce de aynı yerde aynı iki kaza yaşandı. Otobüs, genel olarak olan boyunca geldi ve kesiştiği yerde diğer otobüse yandan çarptı. Kazada iki yaralı vardı, biri çocuk, diğeri kadın. masrafları kollarında hafif sporlar vardı, üzerine düştü. Neyse ki çok ciddi bir durum yoktu. Ancak bu bölgede büyük bir ihmalkarlık var. Yolun düzgün bir şekilde kapatılması ve izolasyon levhalarının yapılması gerekiyor. Yetkililerin bu durumu başarısızlığı kabul edilemez" şeklinde konuştu.

Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA